Povestea produsului OWEAR

Plecăm de la confort. Pentru că atunci când ești confortabil, atunci când respiri și te simți bine în pielea ta, emani încredere, lejeritate și optimism.

Radiezi când te simți confortabil cu tine, cu cei din jur, dar mai ales, cu ce porți. Plecăm, așadar, de la bumbac. Bumbac 100%, bumbac premium, fin, pieptănat, țesut în materiale care curg, care respiră și care se calcă ușor. Apoi, ne concentrăm pe detalii, pentru că știm că micile detalii fac diferența. Așa că personalizăm nasturii cu brandul nostru, pentru ca tu să porți cu mândrie un item unic și diferit.

Și, hei!

Pentru că știm că fiecare are o eleganță aparte, îți mai oferim un serviciu suplimentar de personalizare: îți brodăm inițialele de articolele alese de tine, iar asta cu cele mai performante utilaje, folosite în lumea întreagă de designeri recunoscuți. Și dacă tot vorbim despre design, îți spunem că modelele imprimate sunt realizate de graficieni creativi, întocmai pentru a se potrivi cu personalitatea ta. Croielile noastre sunt fresh și îndrăznețe, originale și nonconformiste, tailored fit, gândite pentru a te evidenția pe tine, în cea mai naturală și potrivită lumină.

Și mai avem ceva.

Pentru că OWEAR este un stil și o atitudine, o opțiune a ta pentru o lume care îți da voie să fii altfel, îți spunem că fiecare comandă este atent împachetată, cu un mesaj unic și special, din partea noastră.

Iar dacă ai nevoie de un cadou la fel de special ca persoana căreia vrei să i-l dăruiești, un Consilier de Etichetă OWEAR îți stă la dispoziție. Împreună, vom găsi acel obiect vestimentar care să vibreze în ton cu personalitatea și stilul persoanei care o va îmbrăca.

Haide să vezi – ție cum îți stă cu OWEAR?